647 96 98 37

Carrer de los Castillejos 326, 1º1ª - 08025 - Barcelona

TESTIMONIS

Aquí podràs llegir testimonis de persones que han volgut deixar la seva opinió sobre en què i com els he ajudat.

Mariàngels

Enginyera superiorL'Anna Maria és una coach amb passió per la seva feina que es fa seus els objectius dels seus clients i t'anima a cada contratemps, és imaginativa i t’ajuda a aconseguir o crear eines per a tots els entrebancs que et puguis trobar.

A mi em va ajudar en un tema de finalització d'estudis. Feia dos anys que havia d'acabar el Treball de Fi de Màster en Enginyeria de la meva especialitat. L'objectiu era presentar el treball ben fet i puntual en la següent convocatòria.

Els handicaps a treballar eren la meva feina a jornada completa, la meva dedicació a la família, i també la meva edat. Però malgrat això volia obtenir els millors resultats.

Amb el seu acompanyament i suport de coaching vaig presentar el treball en el termini acordat. I vaig aconseguir el meu títol de Grau.

A.G.S.

Directora de produccióHola estimada Anna,

He arribat al final del meu procés de coaching per a millorar la meva salut i la veritat és que he aconseguit els resultats que em vaig proposar: baixar el índex de colesterol i aprimar-me i de la manera en que jo ho volia fer. A més, com a efectes afegits del procés, m’he trobat més àgil i més flexible (efectes de l’exercici), més lleugera ( efecte de l’aprimament), més sana ( efecte de no estar adolorida amb els fàrmacs pel colesterol); i també més optimista al veure que tot el procés tirava endavant. També he aprés més sobre el meu propi cos, i el mecanisme que té per augmentar o disminuir el colesterol (i també el pes).

No em pensava que seria tan fantàstic!

Al principi la meva intenció era anar als professionals de la nutrició però durant el procés de coaching he aprofundit més en temes subjectius que segurament una nutricionista no hauria abordat ja que tu treballes també amb les emocions de les persones i respectes sempre el seu ritme i les seves idees i creences i deixes un ampli marge de llibertat en les decisions.

M’he adonat que amb ganes de aconseguir-ho, acompanyament i guiatge, tenim moltes més possibilitats al nostre abast! Jo recomanaria a tothom que faci un procés de coaching almenys un cop a la vida!

Ha estat un plaer treballar amb tu!

Laura

AdministrativaBon dia Anna recordo amb alegria les nostres sessions de coaching. Davant la situació de trasbals i superació personal que em causaven les festes nadalenques amb la meva família política puc assegurar que inconscientment per la feina feta amb tu vaig portar- m’ho des d’aleshores mentalment molt millor.

També i durant el procés vaig treballar amb tu l’ angoixa i inseguretat que sentia davant canvis importants a la meva feina: marxava la meva companya després de treballar plegades 25 anys i jo em quedava sola al departament sobrecarregat de feina.

Gràcies al treball de coaching que he fet amb tu he pogut fer canvis inesperats en aquesta situació: he trobat dins meu la força suficient per a canviar de departament ja que vaig veure ben clar que on sempre havia treballat no se’m valorava ni se’m valoraria com jo creia que em mereixia pel meu treball.

Laura i David

Coaching de parellaCom a parella, el fet de fer el procés de coaching amb tu va suposar que cada dijous el meu home i jo vinguéssim a fer la sessió amb tu i per tant ens impliquéssim junts a millorar la nostra relació: recordo amb una intensitat molt especial com treballant amb tu vam trobar el llibre del viatge a Menorca i el vam llegir plegats i com ens va connectar amb els forts sentiments del començament de la nostra relació i això ens va permetre retrobar-nos com a parella! 😍

Laura, Administrativa


Hola Anna,

Com recordaràs, teníem un problema important de comunicació amb la nostra filla, que ens feia estar molt amoïnats.

La teva ajuda professional a la nostra filla així com les sessions de coaching que vam fer amb tu com a parella va permetre que la nostra filla amb el nostre suport, podés emprendre el camí de la seva vocació i a més a més, ens vas ajudar a millorar la comunicació entre tots els membres de la nostra família i així hem pogut sortir del cercle viciós on érem i ara veiem les coses molt més clares.

I per tot això, volem donar-te les gràcies més sinceres.

David, Comercial